> > > > > > >

Ons kappersteam

Het team van Tot in de Puntjes! Kappers in Arnhem staat voor gedegen opgeleide vakvrouwen, die samen tientallen jaren ervaring in het kappersvak hebben. Door regelmatig deel te nemen aan workshops en shows van gerenommeerde fabrikanten van haarproducten zoals La Biosthétique en Joico, blijven we op de hoogte van de nieuwste haartechnieken en haarmodetrends en houden wij onze vakkennis op peil.  

Hélène

De trotse eigenaresse van dé nieuwe vooruitstrevende aanwinst van de Arnhemse Binnenstad: Tot-in-de-Puntjes! Kappers. Zij kan zich met recht meten met de landelijke toppers op het gebied van ‘haute coiffure’. Vorig jaar nog als glorieuze winnares aanwezig bij de uitreiking van de toonaangevende ‘salon ideas’ wereldprijs in Viva Las Vegas. En dit alles voor een ongelofelijk goede prijs-kwaliteit verhouding.

Desirée

Sinds 1998 werkzaam in het kappersvak. Met haar kritische blik altijd op zoek naar vernieuwing en verbetering. En op de hoogte van de nieuwste trends.

Milana

Deze doortastende perfectioniste is vanaf 2008 werkzaam in ons team, en is zowel door haar creatieve geest als door haar zakelijk inzicht een gewaardeerd teamlid.

Ilona

Is haar carrière in het kappersvak begonnen bij Sjaak ten Velde. Ruim 30 jaar geleden verhuisde zij naar Utrecht, waar ze in de betere salons heeft gewerkt, de laatste 20 jaar als bedrijfsleidster. Wij zijn enorm blij met zo'n ervaren kracht.

Kyra

Sinds september 2017 als zeer leergierige stagiaire bij ons team. In opleiding bij de B-academy in Arnhem waar ze bekend staat als een enthousiaste en gemotiveerde studente.