> > > > > > >

Ons kappersteam

Het team van Tot in de Puntjes! Kappers in Arnhem staat voor gedegen opgeleide vakvrouwen, die samen tientallen jaren ervaring in het kappersvak hebben. Door regelmatig deel te nemen aan workshops en shows van gerenommeerde fabrikanten van haarproducten zoals La Biosthétique en Joico, blijven we op de hoogte van de nieuwste haartechnieken en haarmodetrends en houden wij onze vakkennis op peil.  

Kapper Arnhem Centrum Helene

Hélène

De trotse eigenaresse van dé nieuwe vooruitstrevende aanwinst van de Arnhemse Binnenstad: Tot-in-de-Puntjes! Kappers. Zij kan zich met recht meten met de landelijke toppers op het gebied van ‘haute coiffure’. In 2017 zelfs als glorieuze winnares aanwezig bij de uitreiking van de toonaangevende ‘salon ideas’ wereldprijs in Viva Las Vegas. En dit alles voor een ongelofelijk goede prijs-kwaliteit verhouding.

Kapper Arnhem Centrum Desiree

Desirée

Sinds 1998 werkzaam in het kappersvak. Met haar kritische blik altijd op zoek naar vernieuwing en verbetering. En op de hoogte van de nieuwste trends.

Kapper Arnhem Centrum Milana

Milana

Deze doortastende perfectioniste is vanaf 2008 werkzaam in ons team, en is zowel door haar creatieve geest als door haar zakelijk inzicht een gewaardeerd teamlid.

Kapper in Arnhem Centrum in opleiding Esmee

Esmee

in de zomer van 2018 is Esmee als stagiaire ons team komen versterken. Zij is zeer gemotiveerd om allround kapster te worden. Een groot gedeelte van haar opleiding krijgt ze bij ons in de praktijk. Trots zijn wij op de snelle vorderingen die zij maakt waardoor wij inmiddels met een gerust hart en tot volle tevredenheid van de klanten al veel aan haar over kunnen laten.