Welkom bij Tot in de Puntjes! Kappers Arnhem Centrum

Ons kappersteam

Het team van Tot in de Puntjes! Kappers in Arnhem staat voor gedegen opgeleide vakmensen, die samen tientallen jaren ervaring in het kappersvak hebben. Door regelmatig deel te nemen aan workshops en shows van gerenommeerde fabrikanten van haarproducten zoals La Biosthétique en Joico, blijven we op de hoogte van de nieuwste haartechnieken en haarmodetrends en houden wij onze vakkennis op peil.  

Kapper Arnhem Centrum Helene

Hélène

De trotse eigenaresse van dé nieuwe vooruitstrevende aanwinst van de Arnhemse Binnenstad: Tot-in-de-Puntjes! Kappers. Zij kan zich met recht meten met de landelijke toppers op het gebied van ‘haute coiffure’. In 2017 zelfs als glorieuze winnares aanwezig bij de uitreiking van de toonaangevende ‘salon ideas’ wereldprijs in Viva Las Vegas. En dit alles voor een ongelofelijk goede prijs-kwaliteit verhouding.

Kapper Arnhem Centrum Desiree

Desirée

Sinds 1998 werkzaam in het kappersvak. Met haar kritische blik altijd op zoek naar vernieuwing en verbetering. En op de hoogte van de nieuwste trends.

Kapper Arnhem Centrum kapper Stan

Stan

Na een prima verlopen stage van ruim twee jaar en het met prachtige cijfers afronden van zijn opleiding tot salon manager en haarstylist, trad Stan in juli 2023 bij ons in vaste dienst. Stan gaat op een rustige/relaxte manier met de klanten om, wat door velen wordt ervaren als een heerlijk ontspannen moment. Net als door zijn collega's! 

Kapper Arnhem Centrum Milana

Milana

Deze doortastende perfectioniste is vanaf 2008 werkzaam in ons team, en is zowel door haar creatieve geest als door haar zakelijk inzicht een gewaardeerd teamlid.